AVA Design - Mobilier pentru confortul tau

AVA DESIGN GROUP – Mobilier de calitate pentru tine si spatiul tau!

Societatea noastra are ca obiect de activitate producerea de mobilier serie si la comanda.

Oferta noastra de mobilier se preteaza oricarui tip de interior, fie apartament, vila sau casa de vacanta, spatii comerciale, scoli, gradinite, cabinete medicale, saloane si se refera la toate genurile de incaperi :hol, bucatarie, birouri, sufragerii, dormitoare, camere de tineret, livinguri, bai, terase interioare, si nu numai : cuiere, dressinguri, dulapuri, comode simple sau pentru tv, suporturi, stative, paturi, patuturi copii, etc...

Materia prima de baza este pal melaminat import Germania si Austria. Bordurile / canturile folosite sunt de tip ABS. Calitatea mobilierului este data de feronerie, certificata dupa standardele europene. Noi preferam BLUM Austria si HETTICH Germania, recunoscute de specialisti ca fiind cele mai bune in domeniu. Ca accesorii, utilizam cele mai functionale si profesionale produse optand pentru HAFELE Germania si INOXA Italia. Pentru bucatarii se folosesc blaturi termorezistente, de cea mai buna calitate, marca EGGER Austria.

            La comanda se pot realize fronturi MDF si fronturi din LEMN MASIV, diferite modele si culori in functie de preferinta clientului
Deasemenea executam la comanda, mobilier din lemn masiv, scari interioare, lambriuri, dusumele. 

 

           AVA DESIGN GROUP ofera clientilor sai o serie de servicii profesionale cu privire la solutii de amenajare ale spatiului locuibil, consultanta, conceptie si proiectare de mobilier in concordanta cu solicitarile si preferintele clientului, elaborare de proiecte de amenajare interioara a spatiilor ce urmeaza a fi mobilate.         

Transportul si montajul este realizat de specialisti; echipa nu paraseste lucrarea inainte de a se asigura ca d-voastra sunteti pe deplin satisfacuti. Deasemenea, acesta este GRATUIT pentru BUCURESTI si judetul ILFOV.        

Toate produsele de mobilier beneficiaza de o GARANTIE de un an.

Preturile se fac dupa consultarea spatiului si realizarea unui proiect. Eventualele preturile oferite de catre consultantii nostri sunt informative.
Acestea variaza in functie de mobila dorita, complexitate, accesorii, etc. La cerere vi se poate prezenta un deviz amanuntit cu preturile materialelor.
Pentru preluarea comenzii se percepe un avans de aproximativ 50% din valoarea totala, iar diferenta la final atunci cand receptionati mobilierul.

Consultanta si realizarea proiectului sunt gratuite!

 

AVA DESIGN GROUP – Mobilier de calitate pentru tine si spatiul tau!